Corona update

Beste klant,


Hiermee willen wij u graag een update geven over een aantal zaken rondom de bestrijding coronavirus. Zoals we allemaal ervaren, gaan de ontwikkelingen in snel tempo. We zien dat verschillende landen/regio’s verregaande maatregelen nemen om het virus in te dammen. Ook in de Benelux en Duitsland hebben genomen maatregelen effect op de distributie, daarom vragen wij u om aandacht voor het volgende.


Algemene informatie; 

Als gevolg van (opnieuw) ingestelde grenscontroles zijn lange files ontstaan aan de buiten en binnengrenzen van de EU. Aanvoer vanuit diverse landen loopt vertraging op en de voorraden lopen hard terug. Wacht dus niet tot de pallet leeg is maar neem voldoende tijd om een nieuwe bestelling in te plannen. De verwachte levertijden vermelden we bij de produkten in onze webshops. 


Een ander punt van aandacht betreft de levering en de administratieve afhandeling daarvan. Om de inmiddels algemeen afgekondigde veilige afstand van 1.5 meter aan te houden zal de chauffeur vragen om de volledige naam van de ontvanger en deze zelf noteren. Ook met het lossen en plaatsen van de pallet vragen we u deze veilige afstand tot onze chauffeurs aan te houden. Aanvullende informatie per bezorgland; 

Nederland; 

momenteel geen wijzigingen ten opzichte van onze gebruikelijke leveringstijden. 


België; 

Om de beschikbare transportcapaciteit in deze bijzondere periode optimaal te kunnen benutten, zullen bepaalde postcodegebieden vanaf vrijdag 20 maart volgens een aangepast schema beleverd worden. Wij hopen op begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Voor de volgende postcodes kunt u onze reguliere looptijd verwachten: 1000 – 3999, 7500 – 7599, 7700 – 7799, 8700 – 8899, 8930 – 8940, 9000 – 9499, 9700 – 9999

Voor de overige gebieden in ons leveringsgebieden in België geldt dat de looptijd met 1 dag verlengd wordt.
verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd