Leveringsafspraak en bezorgtijd

Leveringsafspraak;

Tijdens uw bestelling kunt u direct al een bezorgdatum kiezen. Mocht u dit niet doen dan zullen we uw bestelling op de eerstvolgende gemarkeerde datum in de plankalender bezorgen. Wilt u liever overleg over de bezorgdatum? geef dit dan bij de opmerkingen aan, we zullen dan binnen 1 werkdag contact met u opnemen voor de bezorgdatum. Voorgaande is uitgezonderd de bezorging met een meeneemheftruck hiervoor zal de transporteur zelf een afspraak met u maken voor de bezorging.


Levertijdstip;

Indien beschikbaar zullen we u rond 9 uur op de bezorgdatum de verwachte bezorgtijd doorgeven. U ontvangt een Track en Trace per email.  


Wat zijn de bezorgkosten?
 
Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, zijn de prijzen op deze website inclusief bezorgen en BTW. Voor sommige postcodes in Nederland (Waddeneilanden) en België geldt een kleine transporttoeslag.

voor B4000 - B4699, B5000 - B5499, B5700-B6399 en B7000-B8999 geldt een toeslag van 15 euro per bestelling.

voor B4700-B4999, B5500-B5699 en B6400-B6999 geldt een toeslag van 30 euro per bestelling. 

voor NL Waddeneilanden geldt een toeslag van 35 euro per bestelling.


Waar wordt de bestelling geplaatst?

Pallets worden in principe op de stoep afgeleverd, ook als u niet aanwezig bent. Plaatsing op uw terrein gebeurt in overleg met de chauffeur, hij kan samen met u bepalen wat wel of niet mogelijk is. De instructie die we aanhouden is dat we er geen enkel belang bij hebben de pallet te plaatsen op een plek waar u die niet wilt hebben. Echter dat de plaatsing moet kunnen op goede wijze zonder schade of ongelukken.  Zie hiervoor ook; haardhout bezorgen.


Let op!

  • Ons haardhout wordt geleverd met citytrailers. Dit zijn vrachtwagens met oplegger combinatie die ook veel gebruikt wordt voor de bevoorrading van supermarkten enz. Echter het blijft een grote vrachtwagen, let hierop met uw bestelling.
  • Vanaf de vrachtwagen wordt de pallet met een pompwagen gelost. De combinatie van een hele pallet met pompwagen weegt 1500kg. en kan dus niet over grind (Heftruck/Kooi-aap mogelijkheid), gras of minder goed aangelegde bestrating. Dijkjes en hellingen zijn vaak obstakels voor een juiste plaatsing.
  • Schade als gevolg van plaatsing op uw terrein (verzakte bestrating etc.) is voor uw eigen rekening.
  • Bij vakantieparken, appartementen enz. wordt geleverd tot de hoofdingang op de begane grond.


verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen